Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgSystemAccordionplantlight has a deprecated constructor in /home/ibmsro/public_html/domenii/seltronix.ro/plugins/system/accordionplantlight/accordionplantlight.php on line 25

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; JPlantContentPlugin has a deprecated constructor in /home/ibmsro/public_html/domenii/seltronix.ro/plugins/system/accordionplantlight/accordionplantlight/core/plugin/plugin.php on line 16
Despre noi

Warning: Parameter 2 to modChrome_block() expected to be a reference, value given in /home/ibmsro/public_html/domenii/seltronix.ro/templates/isystems/html/modules.php on line 63

Warning: Parameter 3 to modChrome_block() expected to be a reference, value given in /home/ibmsro/public_html/domenii/seltronix.ro/templates/isystems/html/modules.php on line 63

SelTroniX este o companie cu capital integral rominesc, infiintata in 2003, care isi propune sa ofere clientilor sai, solutii integrate de IT si Automatizari.

SelTroniX = Solutii ELectrice si elecTRONIce eXtensibile

 

SelTroniX vine in intimpinarea clientilor sai prin trei directii de business principale:

  • IT SERVICES: Solutii pentru Data Management, Software Development, Infrastructure si Support
  • PROFESIONAL AudioVideo: Solutii si sisteme profesionale dedicate domeniului de business
  • SMARTBUILDINGS: Solutii si sisteme inteligente pentru locuinte, birouril si spatii comerciale.

SelTroniX pune la dispozitia clientilor sai, solutii personalizate, specifice fiecarui client in parte. Fiecare solutie fiind adaptata nevoilor clientilor, obtinind astfel o eficienta ridicata in exploatarea sistemelor si un management mult mai usor asupra reducerii costurilor.

 

De ce SelTroniX?

 

SelTroniX sustine inovatia si initiativa care sunt elemetele de baza ce caracterizeaza specificul de solutie dedicata pe client, asigurind fundamentul solutiilor si serviciilor cu care suntem pe piata.

SelTroniX are convingerea ca performanta se atinge prin dezvolatrea de relatii si parteneriate cu clientii sai prin mentinerea unui inalt standard de calitare atit la stabilirea solutiilor necesare cit si la suportul acordat in timp acestora.

SelTroniX sta in fata clientilor sai cu un serviciu ce se bazeaza pe un ridicat standard de professionalism, integritate si respect reciproc.

SelTroniX este o companie cu o structura optimizata pentru oferirea de solutii la cheie clientilor si nu pentru desfasurarea de comert prin magazine specializate.

SelTroniX are la baza solutiilor propuse, indifferent de directia de business la care se face referire, echipamente de inalta performanta si calitate, furnizate de companii cu prestigiu international, alaturi de care, pina in present, ne bucuram de un success major.